#
Начало | Продукти | Грижа за кожата | Чувствителна кожа

Чувствителна кожа

Възстановете природния баланс на Вашата кожа

Проблем?
Чувствителната кожа реагира на замърсяването, слънчевата светлина, зимата или на прекомерния стрес. Тя често е зачервена, подута, с обриви или акне, придружени с неприятен сърбеж, парене и повишено чувство за напрежение в кожата.

Решение!
Лабораториите на Dermacol, съвместно с водещи чешки дерматолози създадоха специалната хипоалергенна линия Protective, която осигурява най-добра грижа за чувствителната кожа. Защитните продукти на Дермакол за чувствителна кожа съдържат зехтин, известен със своите успокояващи свойства и специални активни съставки получени от морски водорасли Еnteline 2® и Antileukine®, които притежават антивъзпалителни свойства. Продуктите от тази линия не са ароматизирани и съдържат нежни консерванти.

Резултат!
Хипоалергенните продукти Dermacol Protective успокояват раздразнената кожа и намаляват зачервяването. Чувствителната кожа е овлажнена и защитена. Чувството за опъване в кожата изчезва. Редовната употреба на продуктите помага да се възстанови естествения баланс на чувствителната кожа и нейните защитни свойства.