#
Начало | За нас

За нас

Европейски специалист в областта на грижите за кожата на лицето и тялото от 1966 година

Историята на Dermacol е свързана с известното филмово студио Cartier Baignoire Replica Барандов в Прага, където най-напред започва разработката, а по-късно и производството на театрален грим.
Козметика Dermacol е създадена в резултат на сътрудничеството между филмово студио Барандов и известния Институт по медицинска козметика в Прага. От самото начало това е много успешен съюз между специалисти в областта на лечебната козметика и експерти в областта на театралния грим. В резултат се появява и започва своя успешен път легендарният силно покривен фон дьо тен - Dermacol make-up cover, който е първият по рода си в Европа и един от първите и най-хубави тонални кремове в света. Всъщност през 1969 г. лицензът за този основополагащ продукт е продаден на Холивуд за прилагане във филмовите му студия. Горди сме да кажем, че красотата на много филмови звезди през годините се дължи на козметика Dermacol.

Dermacol осигурява грижа за всеки тип кожа и при всеки проблем, без значение дали имате млада, зряла, нормална, суха, повяхнала или склонна към проблеми кожа. Важното за нас е да имаме своя принос за това да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Продуктите на Dermacol непрекъснато се развиват в съответствие с последните козметологични изследвания.

Клиничните тестове върху продуктите Dermacol се извършват от Държавния Здравен Институт в Прага и отговарят на строгите стандарти на Европейския Съюз.

Най-продаваните серии Dermacol за грижа за кожата са хипоалергенни.

Продуктите Dermacol се създават със специално разработени Copy Watches активни съставки от Франция, Италия, Испания, Германия и Япония.

Готовите продукти Dermacol не се тестват върху животни.